NordVPN tilbyr en rekke funksjoner som gjør den til et attraktivt valg for mange brukere. Tjenesten har over 6000 servere i 140 lokasjoner på tvers av 110 land, noe som gir god og bred global dekning. Den støtter også opptil 10 samtidige tilkoblinger per konto, noe som gjør den ideell for familier og småbedrifter.

Sikkerhet og personvern

NordVPN bruker avanserte sikkerhetsprotokoller som NordLynx, en WireGuard-basert teknologi som tilbyr høyere hastigheter og sikkerhet sammenlignet med tradisjonelle protokoller som OpenVPN. Den har også funksjoner som dobbel VPN for ekstra sikkerhet, en solid kill switch, DNS-lekkasjebeskyttelse og en policy om ingen loggføring, som alle bidrar til å beskytte brukerens personvern.

Ytelse

Når det gjelder ytelse, skårer NordVPN høyt på hastighetstester, spesielt med bruk av NordLynx-protokollen, som er kjent for å være nesten dobbelt så rask som andre protokoller. Dette gjør NordVPN til et godt valg for streaming og nedlasting av store filer. Imidlertid kan det oppstå forsinkelser på noen servere, og brukerne anbefales å manuelt velge servere for optimal ytelse.

Streaming og tilgang til innhold

NordVPN er kjent for sin evne til å omgå geografiske blokkeringer på strømmeplattformer som Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Hulu, og BBC iPlayer. Tjenesten fungerer pålitelig med over 30 globale strømmeplattformer, noe som gjør det enkelt for brukere å få tilgang til innhold fra forskjellige regioner.

Brukervennlighet og support

NordVPN tilbyr apper for en rekke plattformer inkludert Windows, macOS, iOS, AppleTV, Android, og Linux, samt nettleserutvidelser for Chrome, Firefox og Edge. Tjenesten gir også 24/7 kundestøtte via live chat og e-post.