Siden lanseringen i 2018 har Surfshark imponert med sitt omfattende servernettverk, ubegrensede samtidige tilkoblinger og evne til å omgå geografiske restriksjoner på streamingtjenester.

Funksjonalitet

Surfshark tilbyr en rekke funksjoner som gjør den til et attraktivt valg for mange brukere. Tjenesten har over 3200 servere i 100 land, noe som gir brukerne et bredt nettverk for å sikre anonymitet og tilgang til globalt innhold. En av de mest bemerkelsesverdige funksjonene til Surfshark er ubegrensede samtidige tilkoblinger, som betyr at du kan beskytte alle dine enheter med en enkelt konto.

Sikkerhet og personvern

Når det gjelder sikkerhet, bruker Surfshark avanserte krypteringsprotokoller som AES-256-GCM og støtter flere VPN-protokoller, inkludert OpenVPN, IKEv2, og WireGuard, som er kjent for sin høye ytelse og sikkerhet. Tjenesten tilbyr også viktige sikkerhetsfunksjoner som en kill switch, DNS-lekkasjebeskyttelse, CleanWeb (for å blokkere annonser, trackere og malware), samt en streng ingen-loggføringspolicy for å sikre at brukerens personvern blir opprettholdt.

Ytelse

Surfshark leverer imponerende ytelse med raske og stabile tilkoblinger, noe som gjør det ideelt for streaming, gaming og nedlasting. Tjenesten er optimalisert for å omgå geografiske restriksjoner på populære strømmetjenester som Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, og BBC iPlayer, og gir brukerne tilgang til innhold fra forskjellige regioner uten buffering. Med WireGuard-protokollen kan brukerne nyte høyere hastigheter og bedre ytelse på alle enheter.

Brukervennlighet og støtte

Surfshark tilbyr apper for en rekke plattformer, inkludert Windows, macOS, iOS, Android, Linux, og nettleserutvidelser for Chrome og Firefox. Appene er intuitive og enkle å bruke, med et brukervennlig grensesnitt som gjør det enkelt å konfigurere og bruke VPN-en. For kundestøtte tilbyr Surfshark 24/7 live chat og e-poststøtte.

Surfshark er en av de beste VPN-tjenestene tilgjengelig i 2024, takket være sine omfattende funksjoner, sterke sikkerhetstiltak, og utmerkede ytelse. Med ubegrensede samtidige tilkoblinger, brukervennlige apper og konkurransedyktige priser, er Surfshark et solid valg for både personvernbevisste brukere og de som ønsker tilgang til globalt innhold. Til tross for noen mindre ulemper, som sporadiske tilkoblingsproblemer på enkelte servere, tilbyr Surfshark en pålitelig og allsidig VPN-tjeneste som passer til de fleste behov.